Betüzés mező használata

A karbantartókban kereshetünk a keresett adat nevének begépelésével. A begépelt karakterek a Betüzés mezőben jelennek meg. Ehhez nem kell kiválasztani a Betüzés mezőt.

Beállítástól függően a program vagy azonnal beszűr minden egyes karakter megadása után a megadott karaktereknek megfelelő adatokra, vagy egy meghatározott billentyű leütésére kezdi meg a keresést, pl. a jobbra nyíl használatakor.

A Betüzés mező tartalma szerkeszthető a törlés gombokkal. Egyesével törölhetünk az eddig megadott karakterekből, vagy a Delete gombbal törölhetjük a mező teljes tartalmát.

Némely ablakban, mint pl. az Aktuális készlet nézegető ablakban, a Cég és Cikk karbantartó ablakban, a Történet ablakokban a betüzés mezőn jobb egérgombbal kattintva felhívható egy gyorsmenü.

A gyors menü segítségével lehetőségünk van a vágólap tartalmát beilleszteni a betüzés mezőbe, illetve kimásolni vagy kivágni a betüzés mező tartalmát a vágólapra.

Amikor beillesztjük  a vágólap tartalmát a betüzés mezőbe, akkor a program azonnal keresést végez a beillesztett tartalom alapján.

Lásd még: Keresés

Legutóbbi cikkek: